torsdag 17. november 2011

Travle dagar

Heisann alle sammen! Dagane flyg avgårde, døgnet har berre ikkje nok timar for tida. Difor vert det og lite tid til blogging, men det lover eg skal bli ei ordning på så snart me har komt oss på plass i det NYE huset!
Slenger inn eit bilete av nokre knottar eg har bestilt. Dei har ulik størrelse og kjem i mange forskjellige varianter. Eg har landa på eike knottar, sjølv om valget lenge sto mellom kvit eller eik. Gler meg til dei kjem på plass på veggen! By the way, dei kjem frå MUUTO!


 

4 kommentarer:

  1. Hei Stine!
    Så kjekt at dere vil sende arbeiderne videre til oss..vi mottar med glede..
    Du vet vel selv hvor lang perioden er før man får begynt med noen ting som synes!
    Tenker det er vidunderlig å være ferdig også, når den tid kommer..
    Huset dere har bygd er veldig fint, med store vinduer som sikkert gjør seg godt ute i havgapet: )
    Vi kikket også på det, men siden vi "må" ha 5 soverom ble det litt for lite.
    Det huset vi har valgt nå har noen likheter med det gamle huset som stod i Fagerbakken..også likte vi det veldig godt.

    Hvordan har byggeperioden vært? Har det tatt lengre tid enn planlagt?

    Vi er som sagt veldig glad for at vi endelig har kommet igang, og det har faktisk gått 11 mnd siden vi hadde godkjent byggesøknad fra kommunen..Tålmodighet er en dyd, og jeg er ikke så god på det : )

    Kjekt og artig å høre fra deg!

    SvarSlett
  2. Hei Stine. G&E sa du hadde fått deg blogg, de så det på fb din :-) er jevnlig inne på siden din - og følger med - kjempekjekt!:-) Klem K

    SvarSlett
  3. Hei Villa Fagerbakk!
    Tipper det snart rulles inn ei stk campingvogn til Lindås. Skal bli godt å få den vekk..hihi! Byggeperioden har vert laaang. Hellvik Hus påbegynte sitt arbeid rett over påske og dei er ferdig sånn ca. no. Har vorte ein del veke forsinka i forhold til opprinnelig fremdriftsplan. Vi har hatt mange forskjellige arbeidsfolk, tre ulike perioder. Dei fleste har vore frå øst-europa, noko som til dels har skap ein del missforståelser (språkproblem). Har og hatt tre forskjellige byggelederer gjennom prosessen, det har ikkje vore heldig, og har ført til at min mann stort sett har fungert som prosjektleder sjølv. Men, no, endeleg, ser det ut som vi kan flytte inn før jul og det er stor stas! Lykke til med prosjektet! Skal kikke innom bloggen din og sjå på fremgangen. Kikk gjerne innom min! Helsing Stine

    SvarSlett
  4. Heisann Karianne!
    Kjekt at du stikk innom! E ikkje so mykje tid til blogging nett no, men satsa på å oppdatera litt hyppigare når ting og tang har fått roa seg litt.
    Klem tilbake

    SvarSlett