tirsdag 31. juli 2012

Barneauge

God sommarkveld! For litt sidan fann mitt lille gull at ho ville låne mamma sitt kamera for å ta litt bilete. Då kvelden kom sette eg meg ned for å sjå på dagens "fotofangst". Eg vart overraska! Her var det jammen nokre blinkskot!! Tenkte å vise dykk nokre av bileta, ein får i allefall sjå korleis ting er sett frå barneauge.


Mamma på kjøkkenet


"Slik er det mamma pleier å gjere og"


4 kommentarer:

  1. Stilig, ho Sanna kjem te å bli den gode fotografen skal du sjå:) kipp

    SvarSlett
  2. Hei. Så utrolig fint dere har det! Vi skal snart begynne å bygge, og Trend 350 er et av favorittene. Fikk jo bare enda mer lyst på det når jeg så deres :) Men, lurte litt på planløsning. Kunne jeg vært så frekk og spurt om planløsningen deres? Skjønner hvis det er noe dere ikke vil dele, men tenkte jeg kunne spørre fordet :)

    SvarSlett
  3. Heisann, så fint at du likte huset vårt! Vi har gjort en hel del justeringer, bl.a har vi tegnet inn garasje i huset for å få større plass oppe. Dette resulterte i to soverom til + et lite lekerom. Vi har hatt interiørarkitekt for å hjelpe oss å finne de beste løsningene i forhold til både plassering på tomt og innendørs. Bl.a har vi gjort en del endringer på bad oppe, vaskerommet oppe og gangen nede. Kjøkkenet er åpen løsning inn til stua, med peis som romdeler. Bare spør dersom du lurer! Alltid kjekt å dele!
    Stine

    SvarSlett
  4. Tusen takk for svar! :) Elsker stilen dere har inne. Vi har også pratet om garasje, men veldig lurt som dere har gjort - slik at det blir større plass oppe. Likte veldig godt den løsningen dere har med peis som romdeler, og at det er åpent opp (der du skriver "stuen sett fra kjøkkenet"). Vi må bestemme oss fortløpende, altså til uka, så kan hende jeg spør mer ;)

    SvarSlett