søndag 17. juni 2012

Nye interiørvarer i kroken vår


Då har me fått ein del sommer- og interiørvarer inn i kroken vår på butikken. Her kan du finne flotte gåver eller kanskje du har lyst på noko nytt sjølv!



Turkise bambuslykter med matchende blomsterpotte tar seg godt ut mot ein kvit vegg.

Vi har  fått inn nokre nydelege lysglass og skjønne blomsterglass.
Ta turen innom butikken!

4 kommentarer:

  1. Heisann! Havnet innpå bloggen din da jeg googlet gulvet "nordic roots". Vi vurdere dette gulvet til huset som vi holder på å bygge. Lurer på dine erfaringer med gulvet. Det har en litt ru overflate, merker dere noe negativt til det i hverdagen? Har dere gulvvarme? Er jo et nydelig gulv, men vi er ikke 100 % sikre på kvaliteten. Flott blogg :)

    SvarSlett
  2. Heisann, kjekt med ein ny besøkjande! Eg elskar dette golvet, det har litt ru overflate, men det er absolutt ikkje negativt. Eg merkar ingenting til det når eg vanskar det. Det einaste er at ein ser lett hår og anna som ligg på golvet, mn det er berre å koste opp! Me har vannboren varme, det funker heilt fint!

    Stine

    SvarSlett
  3. Åh supert! Vi skal også ha vannbåren varme :) Det blir dette gulvet hos oss og! Ser helt nydelig ut på bildene dine, gleder meg til å få det på plass hos oss, tusen takk for tilbakemelding!

    SvarSlett
  4. Hei :) Plissegardinen våre er frå Luxaflex. Me har litt problem med ei som ikkje vil hengje/låse seg når me drar den opp, men ellers har me ikkje hatt problemer. Er sikkert lurt å kontakte dei som leverte dersom du ikkje er heilt fornøgd, det skal eg :)

    SvarSlett